Edvard Munchweg 10

1328 MA Almere

Telefoonnummer

036 844 3411

Contact

heeft u vragen

Scholing

Aanmeldingsformulier

nieuwsbrief

klinische lessen

Opleider

Praktijk Opleider

Als praktijkopleider ben ik betrokken bij het scholingsplan en bij het BPV plan. Samen met het management stel ik het scholingsplan op, denk ik oplossingen binnen het scholingsbudget en meet ik het effect. Ik doe verbetervoorstellen aan het management en geef klinische lessen aan het personeel.

Het scholingsplan is het plan waar medewerkers geschoold en bijgeschoold worden op de meest voorkomende handelingen/werkzaamheden, deze is minstens een jaar vooruit gepland. Maar ook het BPV(stage) plan stel ik mede op met de HR van zorginstellingen. Verder train ik werkbegeleiders hoe MBO studenten in het volwassenonderwijs te begeleiden. Ik ben hier  medeverantwoordelijk voor een veilig leerklimaat binnen de organisatie.

 

Werkbegeleider

Als werkbegeleider in het volwassenonderwijs ben ik het aanspreekpunt voor zorgstudenten. Ik begeleid hen in de praktijk en voer feedbackgesprekken, evaluatiegesprekken en beoordelingsgesprekken. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor kennisdelen, vorming en bijsturen. Ik ben medeverantwoordelijk voor het veilig leerklimaat.

Assessor

Als assessor ben ik alleen betrokken bij de examinering van studenten. Ik ben geschoold op Prove2Move en Consortium.

Praktijkopleider

Als praktijkopleider ben ik betrokken bij het scholingsplan en bij het BPV plan. Samen met het management stel ik het scholingsplan op

45/per uur
5/5

Werkbegeleider

Als werkbegeleider in het volwassenonderwijs ben ik het aanspreekpunt voor zorgstudenten.

45/per uur
5/5

Assessor

Als assessor ben ik alleen betrokken bij de examinering van studenten. Ik ben geschoold op Prove2Move en Consortium.

60/per uur
5/5

Wij bieden kwaliteitszorg & praktijkbegeleiding op maat!

nurse-serving-breakfast-to-senior-man.jpg

Verpleegkundige 4/5/6

In deze functie lever ik zorg in de uitvoering zoals wijkverpleging, WAN-Hoofd, ambulant

caring-for-disabled-person-in-clinic-rehabilitation-center-and-home.jpg

ZZP Trainer

Als zzp-trainer, begeleid ik zzp-ers in het ondernemen. Op de volgende thema’s begeleid ik zzp-ers:"Word een expert in jouw vakgebied! Ontvang elke maand de nieuwste updates van onze klinische lessen rechtstreeks in je inbox."