Edvard Munchweg 10

1328 MA Almere

Telefoonnummer

036 844 3411

Contact

heeft u vragen

Scholing

Aanmeldingsformulier

nieuwsbrief

klinische lessen

Mijn naam is Daniëlle Bakboord. Op mijn 17e haalde ik mijn verzorgingsdiploma. Ik heb er en toen voor gekozen om verder te studeren voor bedrijfsadministratie. Om meer ondernemersvaardigheden te ontwikkelen heb ik de opleiding Commercie afgerond en ben ik verder gaan studeren op de HES. Gedurende de opleiding ondersteunde ik mijn moeder met het opzetten van een thuiszorg organisatie. Dit verliep succesvol en hier ben ik ruim 12 jaar werkzaam geweest.

Mijn verantwoordelijkheden waren hier: het opzetten, implementeren en onderhouden van het kwaliteitsmanagementsysteem, alle processen en afdelingen van de organisatie, beleidsplannen schrijven, het aansturen van personeel; variërend van 5 tot 250 medewerkers, leerling begeleiding, marketing en communicatie strategieën opzetten en uitvoeren, opzetten en voorzitten diverse commissies en innovatie inbreng en implementeren.

De laatste 8 jaar was ik verantwoordelijk voor de sturing in het primair, het opstellen, bewaken van het beleid in het primair proces, kwaliteitsbewaking en leerlingbegeleiding. Gedurende deze tijd heb ik mijn verpleegkundige opleiding behaald. Het worden van een moeder heeft mij doen beseffen dat er nog hele andere mooie en leuke dingen in het leven zijn dan alleen gericht te zijn op werk. Ik heb er daarom voor gekozen om verder te gaan in de zorg als ZZP Verpleegkundige. Op deze manier kan ik mijn gezin en mijn werk beter in balans brengen en houden.

Door mijn ervaring als onderneemster in de zorg denk ik tegelijkertijd ook aan het belang van de onderneming en probeer overal waar ik kom de kwaliteit hoog te houden.

Meer dan 15 jaar ervaring in de zorg. Nu ben ik zelfstandig ondernemer!

Als zelfstandig ondernemer in de zorg en richt ik mij voornamelijk op kwaliteitsverbeteringen binnen de VVT. Mijn ambitie is om zorgverleners op te leiden  tot Helpende, Verzorgende en Verpleegkundige. Daarnaast biedt zelfstandig ondernemerschap mij de mogelijkheid om verschillende zorginstellingen te ondersteunen bij het verbeteren van bedrijfs-/zorgprocessen. Zelfstandig ondernemerschap biedt mij de vrijheid om te doen waar ik goed in ben.

Mijn visie op ondernemen

Mijn missie op zorg

De rol van de kwaliteitsverpleegkundige en het scholingsplan