Edvard Munchweg 10

1328 MA Almere

Telefoonnummer

036 844 3411

Contact

heeft u vragen

Scholing

Aanmeldingsformulier

nieuwsbrief

klinische lessen

Veelgestelde vragen

Je kan dan een mail sturen naar administratie@bakboordzv.nl en aangeven dat je belangstelling hebt. Er wordt dan in overleg met jou een afspraak gepland. Aan de hand van je vraag neem ik contact met je voordat ik een offerte opmaak.

Tijdens dit gesprek maak je kennis met mij en ga ik een aantal check’s uitvoeren zoals, ID check, KVK check als je ZZP-er bent, ik zou graag willen weten wat je van mij verwacht en ik spreek mijn verwachtingen uit. Je krijgt uitleg over mijn werkwijze en over kosten. Tevens kan jij uiteraard al je vragen ook stellen. Er wordt een gespreksverslag opgesteld en dit is dan het begin van de opbouw van je eigen portfolio.

Een wachtlijst heb ik alleen voor het begeleiden van zzp studenten. Om de kwaliteit van begeleiden te borgen zijn er beperkt aantal plekken beschikbaar. In extreme gevallen is er sprake van een wachtlijst, dat is wanneer er veel aanmeldingen zijn maar weinig plek. Ruimte op zo een wachtlijst kan wel 6 maanden duren. Ik adviseer je daarom ook om te informeren bij de Leergroep Zorg en Verpleging B.V. deze organisatie werkt nauw samen met mijn team en zij hebben meer capaciteit.

Ik ben zelfstandig onderneemster en werk met een team van externe professionals op verschillende gebieden. De beslissingen in mijn organisatie neem ik wel alleen omdat ik verantwoordelijk ben.

Wie is er allemaal betrokken bij je onderneming?
Ik heb een aantal leveranciers, verpleegkundigen, gespecialiseerde verpleegkundigen, docenten, een facilitaire-medewerker en IT specialist, juridische adviseurs, advocaten, een boekouder en een accountant, administratieve stagiaires en vrijwilligers. Deze zijn allemaal als (externe) betrokken bij mijn onderneming. Ook werk ik nauw met zorginstellingen en met Leergroep Zorg en Verpleging. Voor meer informatie kijk op www.leergroepzv.nl

 

Emailadres

Info@bakboordzv.nl

Telefoonnummer

036 844 3411

Openingstijden

08:00 - 18:00

Bedrijfslocatie

Edvard Munchweg 10, Almere"Word een expert in jouw vakgebied! Ontvang elke maand de nieuwste updates van onze klinische lessen rechtstreeks in je inbox."